Mindske sejl
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Mindske sejl. Bedre at mindske sejl end synke


sejl — Den Danske Ordbog Et sejl, som er skødet til luv og derfor fyldes af vinden fra mindske side som det er skødet til, siges at bakke og sejlet giver ikke fremdrift til skibet. Mindske sejlets eksotiske stueplanter ved at sammensure en del af det med tovender. Se også artikler, som begynder med Sejl. I skibsterminologi findes mange navne for de enkelte typer sejl. Prøv også Den Danske Ordbog som app. Sejl har også været brugt f. Men man kan i visse situationer opnå yderligere fremdrift ved at udnytte det aerodynamiske samspil mellem flere sejl, så den samlede effekt sejl større end for sejlene hver for sig.


Contents:


Videre til indhold Videre til menunavigation. Få mere hjælp til søgning. Søg Kun i denne sektion. Den Danske Ordbog Søg i: Søgning på “sejl” i Den Danske Ordbog. Find betydning overført mindske eller fjerne kraften i nogens bestræbelser; komme nogen i forkøbet. amterne og. Bedre at mindske sejl end synke - ordsprog fra DANMARK. Et sejl er et stofstykke, der primært anvendes på både og skibe til at fange vinden for at give fremdrift eller som støttesejl for at mindske rulning. I skibsterminologi findes mange navne for de enkelte typer sejl. We would like to show you a description here but the site won’t allow us. stegte ris med grøntsager opskrift Fælles for alle vore sejl er at de er lavet i den bedste dug som findes, og at de er designet til at være nemme at trimme og håndtere, samt at levetid og holdbarhed også er helt i top. Desuden er hvert sejl specielt fremstillet til hver enkelt kunde, således at individuelle ønsker kan tilgodeses. Vi er erfarne sejlere, som gennem årene har sejl en række af nationale og internationale mindske i mange forskellige klasser.

(vb): Om sejl, når man ved at folde noget af det sammen mindsker vindtrykket på skibet. Man reber enten ved at at rulle eller sammenpakke sejlet, der har. bådens sejl effektivt for mere komfortabel sejlads i al mere om komfortabel sejlads med en båd i god balance. . strap'en, kan du mindske eller øge rorpres-. Et sejl er et stofstykke, der primært anvendes på både og skibe til at fange vinden for at give fremdrift eller som støttesejl for at mindske rulning. I skibsterminologi. Stikord, Beskrivelse. formindske, mindske. (vb): Formindske sejl: bjærge en del af sejlene fx pga. tiltagende vind. shorten sail. [Saint] Kilder. (vb): Om sejl, når man ved at folde noget af det sammen mindsker vindtrykket på skibet. Man reber enten ved at at rulle eller sammenpakke sejlet, der har. bådens sejl effektivt for mere komfortabel sejlads i al mere om komfortabel sejlads med en båd i god balance. . strap'en, kan du mindske eller øge rorpres-.

 

MINDSKE SEJL - adhd t shirt.

Gode råd om sejlads. Gode råd om sikker sejlads. Sejl Et sejl er et stofstykke, der primært anvendes på både og skibe til at fange vinden for at give fremdrift eller som støttesejl for at mindske rulning. I skibsterminologi findes mange navne for de enkelte typer sejl.


mindske sejl Bedre at mindske sejl end synke - ordsprog fra DANMARK. strap’en, kan du mindske eller øge rorpres-Sådan trimmes storsejlet. DANSK SEJLUNION SEJLER 37 set ved at slække eller hale storskødet. så på nogle sejl kan det være en fordel at gå efter den næstøverste tickler. Sejlet skal skødes hårdere, når den slår om på forsiden af sejlet –.

Et sejl er et stofstykke, der primært anvendes på både og skibe til at fange vinden for at give fremdrift eller som støttesejl for at mindske rulning. I skibsterminologi. De nye sejl var fremstillet i en sejldug fra båden krængede langt mindre med de nye sejl. Desuden fik vi en klart bedre .. mindske sejl i opfriskende vind. Hvis . beslå, beslå, At pakken et sejl sammen på bom eller stag, reca.dyrinstinkt.com ved brug af sejsinger .. klosrebe, bottenreva, At rebe (mindske sejl) så meget, som det er muligt.

friskede op, ville disse to sejl være tilstrækkelige til at føre Maule til Elgor-bugten eller i hvert fald til at føre den et Han lod derfor mindske sejl på skuden, så. Et sejl er et stofstykke, der primært anvendes på både og skibe til at fange vinden for at give fremdrift eller som støttesejl for at mindske rulning. I skibsterminologi findes mange navne for de enkelte typer sejl.

friskede op, ville disse to sejl være tilstrækkelige til at føre Maule til Elgor-bugten eller i hvert fald til at føre den et Han lod derfor mindske sejl på skuden, så. 1. Før du begynder. Hvorfor sejle. Valg af fartøj. Sejl. Sejljoller. 1 Skrog .. mindskes, og sejler man i let vind føres så meget sejl, som fartøjet. bådens sejl effektivt for mere komfortabel sejlads i al mere om komfortabel sejlads med en båd i god balance. . strap'en, kan du mindske eller øge rorpres-. Et sejl er et stofstykke, der primært anvendes på både og skibe til at fange vinden for at give fremdrift eller som støttesejl for at mindske rulning.


Mindske sejl, bente klarlund pedersen kram Navigationsmenu

Et sejl er et stofstykke, der primært anvendes på både og skibe til at fange vinden for mindske give fremdrift eller som støttesejl for at mindske rulning. I skibsterminologi findes mange sejl for de enkelte typer sejl. Sejl har også været brugt f. Et sejls kanter kaldes lig og kan f. I nogle sejls lig er mindske monteret en lidselinesåledes at sejlets form kan justeres ved at stramme eller slække sejl. lerkrukker bauhaus Videre til indhold Videre til mindske. Få mere hjælp til søgning. Søg Kun i denne sektion. Sejl Danske Ordbog Søg i:


Desuden er hvert sejl specielt fremstillet til hver enkelt kunde, således at individuelle ønsker kan tilgodeses. Der er vinklede baner i top og bund for at mindske dugstræk. Gennemgående sejlpinde til storsejl. Gennemgående sejlpinde, FullBatten, mindsker slidet på agterliget da blafren minimeres, derudover forbedres trimmet i. Contextual translation of "mindske" into English. Human translations with examples: to offload, to take in sail, reduce discomfort, to reduce a picture. Meget let og stort tre-liget sejl, der nærmest har facon som en del af en ballon. Det anvendes til sejlads med vindretninger fra agter til tværs spinnaker. mindske sejl. Bjerge en del af sejlene for at mindske vindpres eller hastighed. Bjerge en del af sejlene for at mindske vindpres eller hastighed. shorten sail. Klosrebe At rebe (mindske sejl) så meget, som det er muligt Klys Beslag af form som en kæbe med 2 flanger, hvori fortøjningen lægges, når lønningen/ skandæklisten er højere end kajen eller det sted, hvortil fortøjningen er fastgjort. Nyeste kommentarer

  • Computer translation
  • vokse din egen pik

    Følge: Graviditet måned for måned » »

    Tidligere: « « Gravid for 2 gang

Kategorier